Bolaget skall bedriva cateringverksamhet i form av mat och dryckesförsäljning till slutna sällskap. Arrangemang av jubileum, baler och event. Tillhandahålla alternativt hyra ut lokaler och utrustning så som porslin, bar, kyldiskar och liknande för verksamheten.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 813 | 1 471 | 506 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -454 | -667 | -492 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -455 | -667 | -492 |
Årets resultat (tkr) | 1 | 2 | -1 |
Summa tillgångar (tkr) | 662 | 473 | 314 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 813 | 1 471 | 506 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -454 | -667 | -492 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -455 | -667 | -492 |
Årets resultat (tkr) | 1 | 2 | -1 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 19 | 25 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 643 | 448 | 314 |
Tillgångar (tkr) | 662 | 473 | 314 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 51 | 50 | 49 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 611 | 423 | 265 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 662 | 473 | 314 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -25.0% | -45.3% | -97.2% |
Soliditet | 7.7% | 10.6% | 15.6% |
Kassalikviditet | 98.4% | 80.4% | 99.3% |
Göteborgs Logernas Medlemsservice AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Odd Fellow i Göteborg Förvaltnings AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolaget skall bedriva cateringverksamhet i form av mat och dryckesförsäljning till slutna sällskap. Arrangemang av jubileum, baler och event. Tillhandahålla alternativt hyra ut lokaler och utrustning så som porslin, bar, kyldiskar och liknande för verksamheten.